måndag 19 september 2011

"När kvällen kommer får den late ..."

Känner ni till uttrycket: "När kvällen kommer får den late bråttom"?
En bra dag är snart till ända, men orken är slut. Efter akupunkturen mötte jag en vän på pendelstationen i Norrviken. Jag hade varit på Percys kött och köpt Biff à la Lindström, laxpudding och en god ost. Bra belöning efter att ha plågats med 14 nålar i ryggslut och ben!  Min väninna M och jag tog pendeln och bussen hem till mig, där vi lagade till, snarare värmde upp, den inköpta maten. M flyttade till Sollentuna från Köping för två år sedan. Vi hade som vanligt mycket att prata om.

Sedan gick vi till Figges kondis och drack kaffe och åt en småkaka. Här hemma ligger tre maskiner torr tvätt som ska sorteras, strykas m.m. Badrummet blev inte städat i helgen och inte heller sovrummet. Igår gick det inte för jag hade enorm värk efter att ha städat vardagsrummet från Sessans vita hårtussar, som jag kallar för änglatofflor.


Sjukgymnasten med nålarna rådde mig att en tid minska på sittandet för att se om jag blir bättre i rygg och svanskota. Det lär bli mindre bloggande ett tag. Får se hur det går med det! Jag får parkera mig på rygg och läsa de två böcker som ska avverkas i september i Bokresan jorden runt. 

Ha det gott!